Första myggbettet

Har idag avklarat ett dyk ner till 9 meter! Och fasiken vad stolt jag är över mig själv!!  Det gick bra på nervägen, jag tryckutjämnade bra och väl nere såg vi en Lion fish som är så vacker men giftig! Men mot slutet utav dyket blev öronen värre så var tvungen att gå upp två minuter tidigare än dom andra men känner mig inte besviken för de. Det var meningen att vi skulle gjort två dyk idag men vi sa nej till det så nu får vi göra det dyket imorgon istället på vår annars lediga dag men det är okej.

när vi kom hem åt vi hamburgare till middag och hade sen en föreläsning om det marina livet. Vi har en föreläsning om dagen som Katie och Ross håller i! De jobbar här på ”centret” eller som det heter All out Africa!

Idag gick vi ut till det one and only nattklubben bara för att dansa lite vilket var super skoj! Men eftersom det blir ett dyk imorgon blev det en tidig kväll! fick mitt första myggbettet nu innan jag gick och la mig.. Attans!

Dagens roliga: jag tappade min keps i havet på vägen ut med båten så bye bye till min trogne keps! Och pojkarna som par med på båten as flabbade åt mig! Så jag har i alla fall gett dem ett gott skratt idag!

God natt my fellers!

En reaktion på ”Första myggbettet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *