När man minst anar!

Jag och Christina bestämde oss för att göra ett sista dyk idag så klockan ringde fem imorse för det tidiga dyket! håll i hatten hörrni för vi såg tre valhajar. en på vägen ut som vi snorklade med och två på vägen hem som vi bara spanade på! Under dyket kom även en loggahead turtel simmandes genom gruppen. Den var så vacker, helt magiska djur det finns under vattnet! Valhajar var stor och mäktig och vilken känsla att få simma med den! det var ävelönen knölval som var precis vid ytan  och simmade nästan under vår båt! Också helt otroligt mäktigt! Så skam den som ger sig! Känns bra att avsluta stort och med en härlig känsla av seger på nått sätt!

Jag och Christina har nu lämnat volontärhuset för en natt på ett motel här i Tofo! Känns lyxigt att avsluta på detta sätt. Måste erkänna, vill inte riktigt åka hem efter dagar som denna! image

En reaktion på ”När man minst anar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *