I saw a whaleshark

Nu ni fotfolk! igår på min sista ocean safari såg jag äntligen Valhaj! Ni anar inte hur glad jag blev för tänk om jag hade kommit hem och inte sett en. Men igår så hände det! Det var på vägen tillbaks och vi hade gett upp hoppet när vi såg en lite skugga i vattnet och vi hoppade i och så var den där, mitt framför mina ögon! De är verkligen vackra varelser! Den var ca 4-5 meter lång så det var en lite rackare!

igår åkte vi till grann stranden där det var en slags festival med live musik! Det var skoj att få dansa loss till riktig musik och så sov vi där! imorgon blir det mitt sista dyk ledsamt men roligt att få åka hem och träffa alla!

Kram

4 reaktioner på ”I saw a whaleshark

  1. I’ve been browsing on-line greater than 3 hours
    today, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.
    It’s beautiful price enough for me. In my
    opinion, if all site owners and bloggers made excellent content material as you
    did, the web shall be much more useful than ever before.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *