Nattsällskap

tidigt dyk imorse vilket var kul. Vi såg en sköldpadda fast uppe på ytan och massa stora fiskar men inget spektakulärt. idag är det halloween men de vet inte vad det är här men eftersom det är en turist ort så har de halloween fest på Dinos. Men jag och Christina och Sibyll stannar hemma och tittar på sweeny todd och idag har vi även fått två oväntade nattgäster. Den första är en hund som en tjej på dykcentret har tagit hand om men innan han fick ett hem brukade han stanna här med alla volontärer och nu vill han inte gå hem! Han är så mysig så det gör inget. Vår andra nattgäster är en bamse stor spindel som har tagit sig in i en av tjejernas säng och sitter i myggnätet. Uh.. Ska kolla min säng trippel extra innan jag lägger mig idag!

Happy halloween allihop!

En reaktion på ”Nattsällskap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *