Kommer skita på mig

Nu har vi haft vårt första dyk i poolen! Och en sak kan jag säga, det är inte lika lätt som det ser ut!! Det är mycket att tänka på och det känns onaturligt att kunna andas där under! Det är väldigt obehagligt att ta av masken helt men du ska fortsätta andas och sen sätta på den igen och blåsa bort vattnet. Fick några kallsupar och fick göra om det ett antal gånger. Är nog mest orolig för de faktiskt. Redan imorgon ska vi ut i havet och dyka. Ärligt så är jag faktiskt lite rädd ,känner mig inte riktigt redo men dykinstruktören sa att det gick bra för oss alla tre och att vi är redo så får lite på honom!

Sitter på stranden nu och såg nyss en knölval spruta upp massa vatten, den var ganska långt ut men det är coolt ändå! 😉 Charlotte från Österrike är och badar och jag sitter och chillar i solen ska förmodligen plugga ikväll för imorgon har vi vårt skriftliga prov!

Önska mig lycka till och håll tummarna för att allt går bra imorgon!

Massa kramar

2 reaktioner på ”Kommer skita på mig

  1. Wow! Vad duktig du är med allt pluggande och dykande och MODIG. Och alltså, sitter och tittar på knölvalar från stranden?! Herre! Wow igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *