Söndag 27 oktober

Idag var vi tvungna att säga hej då till två härliga tjejer! Johanna från Colorado skulle fortsätta sin resa i afrika, Swassiland, South Africa och så visste hon inte så mycket mer. Lisa åker hem till London och hennes nya jobb. Vi hade en perfekt sista kväll tillsammans med massor av skratt och tillbaka blick på allt tokigt som hänt. Vi är alla väldigt olika men vi har haft så himla roligt vi fem! vi har lovat att hålla kontakten och jag tror nog att det blir en sväng till Colorado inom nått år.

Blödig som jag är kom lite glädje och sorgetårar av att de lämnade oss och fick mig att tänka på att jag bara har en vecka kvar. Läskigt hur snabbt allting går. Ämne nu ska jag ha en sista vecka med mycket dykning och härligt sällskap. Ska njuta av sista gnuttan sol och tacka och ta emot de livet som är här.

Här och nu är där jag vill vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *