Minnen för livet!

Igår var vi bjudna på BBQ hemma hos Martin en kille från dykcentret. Helt otroligt gott med kyckling revben fisk korv vitlöksbröd! Men vår kväll startade inte så bra då vi hade sällskap av en hund på vägen till Martin och sen kom en bil i fullfart så vi var tvungna springa åt sida. Men hunden han inte så den vart påkörd av bilen. Det var en hemsk upplevelse framför allt eftersom att hunden tyvärr inte dog av kraschen så den skrek och gnydde av smärta. Det var nog det mest obehagliga upplevelsen hittills i mitt liv! jag förmådde mig inte att gå fram till hunden igen utan jag gick en bit därifrån och grät av chocken. Hunden hade en ägare som kom och hämtade den och jag tror den tillslut dog av skadorna. Så våran kväll startade inte så bra men väl på BBQn så var det super trevligt och gott. Sedan vandrade vi vidare till Dinos där vi dansa och träffade trevliga människor. Sedan stannade vi uppe för att se soluppgången som började vid 4.30 på morgonen! Det var så vackert och någonting jag verkligen kommer bära med mig som en minnes bild!

Imorgon lämnar 5 personer huset vilket kommer kännas sorgligt och tomt! Och sen startar min sista vecka här!

Massa kärlek till er!

2 reaktioner på ”Minnen för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *