Deep dive

Idag gjorde jag mitt deep dive! Hurra! Det var häftigt men den enda skillnaden är egentligen bara att man har längre nerstigning vilket inte var någe problem. Hade svårt att tryckutjämna så för mig tog det lite längre tid att komma ner och bara för de så missade jag två st manta rey som simmade förbi.. attans bananer! Men sånt händer. Fiskarna är större i djupare vatten. Tror jag börjar fatta galoppen med allt nu vilket är kul att känna! :)

det var väldigt stora vågor idag när vi åkte ut men ingen vart sjösjuk som tur var. De säger att det inte är lätt att vara nybörjare i det här vattnet men jag har ändå lyckats att göra allt så förhoppningsvis om jag dyker någon annanstans kommer det kännas som en pice of cake!

Nu väntar min bok och stranden på mig

kram från soliga vidder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *