Tröttheten slår in

För att börja från början. I fredags gick jag och några tjejer ut och åt efterrätt på de stället där de har onsdagsfilm, Mozambeats. Jag åt en utsökt voffla med glass och choklad medan vi spelade Yatzy! Det var en jätte mysigt kväll! Men den natten var de andra uta och festa. De kom hem vid tre tiden as fulla och skrek i hela huset och i mitt rum. Eftersom vi delar rum blir det ibland så att någon sover och några är uppe och det är okej så länge man visar respekt för varandra. Så låg vaken länge eftersom dom höll på att stöka runt överallt och klockan sex på morgonen vaknade de och var fortfarande fulla och började springa runt i huset och var så jäkla respektlösa mot de som ligger och sover. Så den natten fick jag runt 4-5 timmars sömn.

Nu hoppar vi till lördagen. Jag och fyra andra tjejer åkte till ”stan” Inhambane för att handla lite, mat, krimskrams och annat som kan behövas! Det vart en heldag där vilket var skoj! Igår kväll var det fullmoonparty då nästan alla i tofo var där! Det är så härligt med alla olika nationaliteter och intressanta människor man träffar. Och självklart dansade som bara den! Svetten rann på alla men eftersom Dinosaurie ligger precis vid stranden så är det bara att gå ut och svalka sig. Vi var hemma vid fyra tiden men fick sova ut idag till 9 i alla fall.

Både kropp och knopp är trött! Så idag vart det strand dag! Har bränt min navel! Haha typiskt mig!

Tänker på er där hemma och såg att ni hade fått lite snö. Tänkte att ni ville veta att här är det över 30 grader typ varje dag! 😉

kram på er. Ciao!

3 reaktioner på ”Tröttheten slår in

  1. Bra att du har kul. Fullmånen är här med så det var lite kallt idag på Knytteavslutningen. Ha det gott

  2. Hej gumman, har visat o gått igenom din blogg med farmor idag hon tycker du e så modig, o hälsar så mycket, träffade Isak idag också han sa att han sagt till dig o ha handskar o långa byxor när du dyker du skulle lyssnat så hade du nog sluppit den blåa äckliga saken, ta lärdom, vi e många som vill att du ska va rädd om dig.
    Puss o kram från pappsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *