Måndag!

Tyvärr har vårt internet varit lite svajigt så igår blev det inget skrivande. Men vet ni vad, vi var ute på vårt andra dyk igår och det var så jädrans kul!! jag hade inga problem med öronen alls. Och jag klarade övningarna bra! Vi såg massa fiskar helt otroligt allt som finns där nere. Vi såg humrar, lionfish, trumpetfisk och massa annat coolt. Vi var nere i 46 minuter och i slutet vart det väldigt kallt och det var inte soligt utan blåsigt och lite kallt ute. Min fötter var helt vita när jag kom upp. Men efter varje dyk så får man en klubba och det är precis vad man behöver!

Idag är en fullspäckad dag med knölvalsspoting från stranden och sen ett dyk. Efter det ska vi lära oss hur man för in fakta i ett data system och sen ska det komma en tjej tror jag och prata om havssköldpaddorna! Ska bli skoj men mycket att gör så vi lär somna gott allihop!

Vill ut och dyka igen för det var så häftigt, går knappt att beskriva! Om ni inte har prövat gör det!

Har haft lite problem med magen dock men tror att det kan vara för att vi får väldigt kryddstark mat eller nått men men sånt är livet när man reser!

Kram från en euforisk dykar Linnéa

här är schemat för veckan

image

2 reaktioner på ”Måndag!

  1. Hej Linnea!
    Det är så roligt att läsa om dina nya upplevelser.
    Ta vara på tiden och kram på dig från Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *